Skip links

We stellen ons graag even voor!

ZeeuwsOnline is een creatief marketingbureau dat sinds 2005 actief is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, videoproducties en social media campagnes. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van (online) marketing, streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van een succesvolle online aanwezigheid.

Marketing met een visie

Bij ZeeuwsOnline geloven wij dat marketing meer is dan alleen het maken van een mooie website of video. Wij richten ons op het bereiken van doelen en resultaten voor onze klanten. Daarom maken wij websites met een focus op vindbaarheid en conversie en produceren wij indrukwekkende video’s met een verhaal. Ook ontwikkelen wij social media campagnes die effectief zijn en de doelstellingen van onze klanten bereiken.

Als marketingbureau hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van websites, produceren van video’s en het ontwikkelen van social media campagnes. Elke dag streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van de beste service en resultaten. Door onze inzet en expertise hebben wij dagelijks een groot bereik op social media en bereiken wij duizenden mensen.

Samen op weg naar (online) succes

Bij ZeeuwsOnline zijn wij ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun doelen te begrijpen en te behalen. Onze focus ligt op het maken van een website die aanzet tot actie en groei van het bedrijf bevordert.

Wij bieden dan ook de eerste stap naar (online) succes!

Websites

Webshops

Social Media

Videoproductie

Het ZeeuwsOnline team!

Dennis Castel

Eigenaar

Luca van de Belt

Mede-eigenaar

Stef van Eenennaam

Videoproductie

Jaimy Scheermeijer

Web Developer

Tristan Goedhart

Social media specialist

Slava Takrovskij

Web Developer

Kane Broerse

Stage Accountmanager

Jesse Schijf

Stage Marketing

Het leukste reclamebureau van Zeeland!

Wil je slechts een mooie website, videoproductie en online campagne die je bedrijf goed presenteert? Of wil je dat de ingezette marketing ook zoveel mogelijk klanten oplevert?

Is het antwoord op deze laatste vraag een Ja? Dan ben je bij marketingbureau ZeeuwsOnline aan het juiste adres. De combinatie van een website bureau met een online marketing bureau zorgt voor een webdesign bedrijf wat je online laat scoren. Wij kijken breder dan alleen jouw website, videoproductie of social media campagne. Wij denken met jou mee voor gegarandeerd succes!

18+
Jaar ervaring
445+
Tevreden klanten
1183
Succesvolle campagnes
8
Specialisten