Over ons

ZeeuwsOnline is een creatief web, video- en social media bureau met een focus op design en klant. Wij maken al sinds 2005 klanten bij! 

Het ontstaan

ZeeuwsOnline is ontstaan uit passie voor de interactie tussen mensen en machine. Juist in de huidige maatschappij waarin technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, met mobiele apps en webapplicaties, is deze interactie van heel groot belang voor zowel de zakelijke als particuliere markt.


Wij zijn een team van creatieven en techneuten. Samen met jou als opdrachtgever werken we aan gebruiksvriendelijke applicaties en de meest uitbundige en creatieve (online) campagnes.

Waar wij blij van worden

Wij geloven in slimme applicaties waarbij de eindgebruiker centraal staat. Het is essentieel om de doelgroep(en) te kennen. Wie zijn de gebruikers en waar heeft men behoefte aan?


Graag bekijken we samen met jou de mogelijkheden om processen te automatiseren. Slimme applicaties die jou werk uit handen nemen. Daar worden wij allemaal blij van.


Alleen door de doelgroep goed te kennen en concrete doelstellingen te bepalen kunnen we efficiënte en effectieve applicaties ontwikkelen waar je ècht wat aan hebt.

0 +
Jaar creatieve ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Succesvolle campagnes
0
Specialisten