Want als wij bezig zijn met daar waar we goed in zijn dan zijn we écht op zijn best.
ZeeuwsOnline.nl is een full-service online communicatiebureau. Vandaag de dag gaat er steeds meer communicatie online.
Via een website die mobiel geschikt moet zijn, we bestellen steeds meer in webshops en komen graag in contact met onze klanten via Social Media.
Bij ZeeuwsOnline.nl zit je dan aan het juiste adres want wij beheersen het allemaal.

Met een team aan specialisten, de juiste kennis in huis en met de juiste adviezen kunnen wij tegen zeer scherpe Zeeuwse tarieven voldoen aan je wensen.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Website’s

Wil je een website beginnen? Met een WordPress van ZeeuwsOnline.nl maken wij in een handomdraai een professionele website. Daarna kan jij je eigen website volledig zelf beheren! Het maakt niet uit of je thuis bent of onderweg. Bewerken kan vanaf nu ook via je tablet of smartphone.

Een website in WordPress van ZeeuwsOnline.nl is een website die garant staat voor succes. Altijd een professionele uitstraling, geschikt voor iedere apparaat en makkelijk in gebruik voor iedereen.

Webshops

Een representatieve webshop om meer omzet te genereren laat je bouwen door ZeeuwsOnline.nl. Met een WooCommerce webshop kan je gemakkelijk, snel en professioneel je eigen producten beheren, omzet statistieken bekijken en al je producten presenteren. Of het nu gaat om 10 of 1.000 producten, het kan allemaal in een webshop van ZeeuwsOnline.nl.

Daarnaast verzorgen we ook automatische betaalkoppelingen. Denk hierbij aan iDeal, diverse Creditcards en achteraf betalen zonder dat je risico loopt.

Social Media

Social Media is tegenwoordig dé manier om in contact te komen met de fans van je bedrijf of merk of juist om nieuwe klanten te werven. Eén van de grote voordelen is dat het vrijwel de goedkoopste manier is om in contact te komen met klanten.

Wanneer je door ZeeuwsOnline.nl je Social Media campagne laat continueren met een Social Media abonnement ben je er verzekerd van dat er met regelmaat gepost wordt op de tijdlijn van o.a. je Facebook of Instagram.
Wil je graag meer gaan doen met YouTube, product filmpjes online plaatsen of zelf vloggen? Wij helpen je graag in de uitwerking van jouw Social Media campagne.

Nieuwsbrieven

Wij zijn vreselijk goed in het bedenken, ontwikkelen en versturen van nieuwsbrieven. Dus wil je het nieuwsbrief versturen uitbesteden? En zoek je daar een betrouwbare partner voor? Waarmee het prettig samenwerken is? Dan zit je bij ons goed!

Komt bij jou nieuwsbrieven versturen ook altijd op de laatste plaats?

Je weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je relaties. En toch lukt het bijna nooit om die geweldige nieuwsbrief op tijd te maken en te versturen.

Gelukkig hebben wij de oplossing: Wij doen het voor je!

ZeeuwsOnline.nl werkt met WordPress

Kies voor het populairste CMS ter wereld

Met WordPress kan je in een handomdraai je eigen website onderhouden. Met behulp van thema’s en plugins richten we jouw site naar eigen wens in.
Het bewerken van teksten, afbeeldingen of nieuws gerelateerde informatie kan jezelf direct aanpassen via het makkelijke CMS systeem.

Waarom ZeeuwsOnline.nl?

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen en voor een betaalbare prijs, dat is onze missie.

Alles om jou te helpen

Je kunt rekenen op de beste support, en de laatste kennis en inspiratie op het gebied van online ondernemen.

Alles onder 1 dak

Bij ZeeuwsOnline.nl vind je alle oplossingen voor jouw online succes. Van starter tot professionele business.

Altijd persoonlijk contact

Wij hebben geen dure accountmanager, maar medewerkers die betrokken zijn bij jouw bedrijf en project.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan bij ZeeuwsOnline.nl.