fbpx
Skip links

Website onderhoud

ZeeuwsOnline is een professioneel webdesign en online marketing bureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen. Maar ook het ontwerpen en onderhouden van websites voor bedrijven in Zeeland en daarbuiten. Ook is het essentieel voor bedrijven om hun websites regelmatig te onderhouden om te zorgen dat deze goed blijven functioneren. En de bezoekerservaring optimaal blijft.

Bespaar veel tijd en frustratie: laat jouw website of webshop onderhouden door ZeeuwsOnline

Offerte aanvragen

ONDERHOUD

Website onderhoud is een belangrijk onderdeel van de diensten die ZeeuwsOnline aanbiedt. Het team van ZeeuwsOnline zorgt ervoor dat de websites van hun klanten up-to-date blijven en goed beveiligd zijn tegen hackers en andere cyberdreigingen.

Dit betekent dat we regelmatig updates uitvoeren van de software en plug-ins van de website en eventuele beveiligingsproblemen oplossen.

PAKKETTEN

ZeeuwsOnline biedt verschillende onderhoudspakketten aan die passen bij de behoeften van verschillende bedrijven. Deze pakketten kunnen bestaan uit onder andere beveiligingsupdates, technisch onderhoud, hosting, back-ups en support. Klanten kunnen zelf kiezen welk pakket het beste past bij hun wensen en budget.

Cases

Bekijk alle cases

Website laten onderhouden door ZeeuwsOnline

Onze website onderhoudsdiensten omvatten onder meer software-updates, back-ups en beveiligingsmaatregelen om jouw website te beschermen. We monitoren jouw website voortdurend om eventuele problemen snel te kunnen oplossen. En ervoor te zorgen dat jouw site altijd beschikbaar is voor jouw klanten.

Of je nu een kleine of grote website hebt, wij kunnen je helpen om deze soepel te laten draaien. Ook om ervoor te zorgen dat deze altijd voldoet aan de nieuwste veiligheids- en prestatienormen. Neem vandaag nog contact met ons op. En ontdek hoe we je kunnen helpen bij het onderhoud van jouw website.

Starten met jouw website!

Offerte aanvragen