fbpx
Skip links

Professionele webshops

De eerste indruk telt! Wil je een verbluffende eerste indruk maken? Dan is het noodzakelijk dat je webshop er professioneel uitziet. Maar hoe val je op tussen alle concurrenten?

Bespaar veel tijd en frustratie: laat ZeeuwsOnline jouw webshop maken voor een onvergetelijk resultaat.

Offerte aanvragen

WooCommerce

Een representatieve webshop om meer omzet te genereren laat je bouwen door ZeeuwsOnline. Met een WooCommerce webshop kan je gemakkelijk, snel en professioneel je eigen producten beheren, omzet statistieken bekijken en al je producten presenteren.

Of het nu gaat om 10 of 1.000 producten, het kan allemaal in een webshop van ZeeuwsOnline.nl. Daarnaast verzorgen we ook automatische betaalkoppelingen. Denk hierbij aan iDeal, diverse Creditcards en achteraf betalen zonder dat je risico loopt.

Webshops

Een webshop is ideaal om je producten of diensten online te verkopen. Kies je voor een op maat gemaakte webshop bij ZeeuwsOnline? Dan krijg je een webshop, ontworpen die functioneel is voor jouw bedrijf en voor jouw klanten.

Cases

Bekijk alle cases

WooCommerce webshop laten maken
door ZeeuwsOnline

Bouw iets moois op. Start een blog of webshop met ‘s werelds favoriete cms.
ZeeuwsOnline bouwt al haar webshops in WooCommerce speciaal voor jouw gebruiksgemak.

Met het gebruiksvriendelijke WooCommerce creëer je nieuwe berichten en pagina’s in het Nederlands. Of upload je afbeeldingen en video’s met 1 druk op de knop. WooCommerce-plugins en -thema’s installeren? Ook dat doe je in een handomdraai. Je werkt eenvoudig thuis en onderweg aan je webshop of blog. Via je computer, tablet of mobiel.

Starten met jouw webshop!

Offerte aanvragen