Skip links

Vacaturevideo laten maken

Ideale vacature: van productie tot campagne

Als bedrijf is het belangrijk om de juiste kandidaten aan te trekken en dit begint bij een goede presentatie van je organisatie. Een wervingsvideo, ook wel recruitmentvideo genoemd, is hiervoor het ideale visitekaartje. Met een krachtige recruitmentvideo kun je de sfeer en inhoud van je bedrijf of functie perfect overbrengen. Het is een effectieve manier om potentiële kandidaten te informeren over de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Een recruitmentvideo is niet alleen een visitekaartje voor je bedrijf, maar ook een middel om jezelf te onderscheiden van concurrenten op de arbeidsmarkt. Het is een manier om te laten zien waar je als organisatie voor staat en wat je te bieden hebt. Met een goed geproduceerde recruitmentvideo kun je potentiële kandidaten overtuigen om voor jouw organisatie te kiezen.

Offerte aanvragen

Alle disciplines

Alle disciplines die nodig zijn voor het maken van een pakkende video, vind je bij ons terug. Scenarioschrijvers, cameramensen, regisseurs, animators, editors en nog veel meer fantastische filmprofessionals komen samen bij ZeeuwsOnline.nl. Top!

Volledige begeleiding

Ons vakkundige team neemt de hele filmproductie voor zijn rekening, zonder dat jij ergens naar om hoeft te kijken. Wil je toch liever zelf ook wat doen? Geen probleem, dan maken we de video samen!

Eigen merkidentiteit

Een wervingsvideo is pas geslaagd als jouw unieke identiteit optimaal naar voren komt. Jouw stijl en wensen staan dus altijd centraal als wij een video gaan maken. Een overtuigende, perfect passende video, dat is wat je bij ons krijgt.

Cases

Bekijk alle cases

Wat is jouw verhaal?

Spraakmakend beeld zegt meer dan duizend woorden. Of je nu video gebruikt voor meer online bereik, jouw verhaal te vertellen of een product te verkopen. Het kan allemaal met de professionele videoproducties van ZeeuwsOnline.

Vergroot jouw online bereik en breng je boodschap over in een video.

Starten met jouw videoproductie!

Offerte aanvragen