fbpx
Skip links

Google Ads Analyse

Bij ZeeuwsOnline bieden we niet alleen professionele Google Ads-diensten aan om jouw online prestaties te verbeteren, maar ook gedetailleerde Google Ads analyse om jou inzicht te geven in de prestaties van jouw advertentiecampagnes.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan hieronder een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen

PRESTATIES

We kijken naar de prestaties van de advertenties op verschillende niveaus, zoals zoekwoorden, advertentieteksten, landingspagina’s en doelgroepen. Op basis van de resultaten stellen we concrete verbeterpunten op om de prestaties van jouw campagne te optimaliseren.

ANALYSE

Onze Google Ads-specialisten voeren uitgebreide analyses uit om te bepalen wat wel en niet werkt voor jouw campagne. We gebruiken verschillende tools en methoden om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw advertenties, zoals Google Analytics en A/B-testing.

Bekijk alle cases

Google Ads Analyse door ZeeuwsOnline

Met onze gedetailleerde Google Ads analyse krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw campagne presteert en waar eventuele knelpunten liggen. We bieden transparante rapportages en adviezen om de prestaties van jouw campagne te verbeteren.

Wil je meer inzicht in de prestaties van jouw Google Ads-campagne en weten hoe je deze kunt optimaliseren?

Neem dan gerust contact op met ZeeuwsOnline om te bespreken hoe onze Google Ads-analyses jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelstellingen.

Vrijblijvend informatie?

Offerte aanvragen