fbpx
Skip links

Bedrijfsvideo vertellen een verhaal!

Ben je op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat niet alleen creatief is, maar ook actief meedenkt over jouw communicatiedoelstellingen? Bij ZeeuwsOnline leveren we videoproducties van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven. Of je nu groots wilt uitpakken of juist op zoek bent naar een kleinere productie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Naast onze creatieve producties bieden we ook videocontent die past bij elke doelstelling. Of je nu een video wilt maken om jouw verhaal te vertellen, producten te verkopen of jouw online bereik te vergroten, wij denken graag met je mee om de perfecte video te produceren.

Offerte aanvragen

Indrukwekkende reportages

Wil je een écht verhaal laten vertellen door medewerkers en klanten? Dat kan uitstekend met een reportage. In een reportage kan je helder je verhaal (laten) vertellen en ingaan op details.
De reportages van ZeeuwsOnline zijn altijd spraakmakend en blijven boeien tot de laatste seconden.

Spraakmakende commercials

Wauw! Het bedenken, uitschrijven van scripts, het produceren en vermarkten van jouw commercial. Alles onder één dak bij ZeeuwsOnline. Wil jij een spraakmakende en professionele commercial die wel effect heeft? Neem dan contact met ons op!

Drone video's

Heb je het altijd al eens hogerop willen zoeken? Dat kan met de professionele drone videoproducties van ZeeuwsOnline.
Maak jouw verhaal nog indrukwekkender door gecombineerde drone videoproducties toe te voegen aan een reportage, commercial of bedrijfsvideo.

Social Media video's

Het hoeft geen verrassing te zijn dat bewegend beeld goed scoort op social media. Mensen worden getriggerd door het bewegende beeld. Maar hoe laat je social media gebruikers over gaan tot actie?

De social video’s van ZeeuwsOnline zijn leuk, pakkend en hebben altijd een sterke interactie met jouw (potentiele) klant.

Cases

Bekijk alle cases

Wat is jouw verhaal?

Als ondernemer wil je jouw boodschap op een krachtige manier overbrengen naar jouw doelgroep. Een video is daarvoor dé perfecte oplossing. Want zoals het bekende gezegde luidt: “een spraakmakend beeld zegt meer dan duizend woorden”. Bij ZeeuwsOnline zijn we gespecialiseerd in het maken van professionele videoproducties die jouw boodschap op een unieke manier overbrengen.

Vergroot jouw online bereik en breng je boodschap over in een video.

Starten met jouw videoproductie!

Offerte aanvragen