fbpx
Skip links
Sea you soon!

Zandpaviljoen Pier 7

Zon, zee en strand. De ideale ingredienten voor een gouden concept aan het badstrand van Vlissingen.
Dat is wat Zandpaviljoen Pier 7 is.

Om het zelfde gevoel te kunnen vertalen naar online is ZeeuwsOnline opdracht gegeven om vakantie al thuis te laten beginnen.

Bezoek pier7.nl

Website & online identiteit

Zandpaviljoen Pier 7 is alweer wat jaartjes open en was op zoek naar een nieuwe online identiteit.

Ervoor zorgen dat de vakantie thuis begint vanuit de stoel, je makkelijk je beachroom kan boeken en ervoor zorgt dat alle informatie helder en snel bereikbaar is.

ZeeuwsOnline heeft dit concept volledig uitgewerkt en boeken in slechts enkele stappen mogelijk gemaakt. Deze functionaliteit is zichtbaar gemaakt door de hele nieuwe website.

Geen moeilijke of zware bestanden om te downloaden maar een menukaart die realtime direct overal beschikbaar is.

Zowel op je computer maar zeker op de mobiele telefoon heeft ZeeuwsOnline ervoor gezorgd dat de presentatie van het menu sterk en krachtig overkomt.

Voor Zandpaviljoen Pier 7 ontwikkelden wij hun nieuwe online identiteit op basis van de visuals en het concept van het nieuwe restaurant aan de boulevard van Vlissingen.

Vlakbij het restaurant zijn er op korte termijn ook 7 prachtige luxueuze hotelsuites te huur. Voor voldoende attentie is de presentatie en de koppeling gemaakt naar de booking website.

Mensen orienteren zich steeds meer online.
Met die reden hebben wij er voor gekozen om het volledige menu van het restaurant online zichtbaar te maken

Ongeacht via welke device de website van Zandpaviljoen Pier 7 bezocht zal worden schaalt de website bij. Hiervoor hoeft niks extra’s ontwikkeld te worden.
Het onderhouden van de website door de eigenaren van Pier 7 bespaard zo veel tijd .