Professioneel

WEBDESIGN

De eerste indruk telt! Wil je een verbluffende eerste indruk maken met je website in Lewedorp? Dan is het noodzakelijk dat je website of webshop er professioneel uitziet. Maar hoe val je op tussen alle concurrenten?

Bespaar veel tijd en frustratie: laat ZeeuwsOnline jouw website of webshop maken voor een onvergetelijk resultaat.

Websites

Als ondernemer in Lewedorp kun je niet meer zonder een website. Hiermee ben je voor je doelgroep beter vindbaar. De designers van ZeeuwsOnline ontwerpen voor jou een volledige, opmaakt gemaakte website, waarbij je eigen huisstijl centraal staat.

Webshops

Een webshop is ideaal om je producten of diensten online te verkopen. Kies je voor een op maat gemaakte webshop bij ZeeuwsOnline? Dan krijg je een webshop, ontworpen die functioneel is voor jouw bedrijf en voor jouw klanten.

Wordpress

Met een WordPress van ZeeuwsOnline maken wij in een handomdraai een professionele website.

Daarna kan jij je eigen website volledig zelf beheren! Het maakt niet uit of je thuis bent of onderweg. Bewerken kan vanaf nu ook via je tablet of smartphone.

Een website in WordPress van ZeeuwsOnline is een website die garant staat voor succes. Altijd een professionele uitstraling, geschikt voor ieder apparaat en makkelijk in gebruik voor iedereen.

WooCommerce

Een representatieve webshop om meer omzet te genereren laat je bouwen door ZeeuwsOnline. Met een WooCommerce webshop kan je gemakkelijk, snel en professioneel je eigen producten beheren, omzet statistieken bekijken en al je producten presenteren.

Of het nu gaat om 10 of 1.000 producten, het kan allemaal in een webshop van ZeeuwsOnline.nl. Daarnaast verzorgen we ook automatische betaalkoppelingen. Denk hierbij aan iDeal, diverse Creditcards en achteraf betalen zonder dat je risico loopt.

Wordpress website laten maken

door ZeeuwsOnline

Bouw iets moois op. Start een blog of website met ‘s werelds favoriete cms.
ZeeuwsOnline bouwt al haar websites in WordPress speciaal voor jouw gebruiksgemak.

Met het gebruiksvriendelijke WordPress creëer je nieuwe berichten en pagina’s in het Nederlands. Of upload je afbeeldingen en video’s met 1 druk op de knop. WordPress-plugins en -thema’s installeren? Ook dat doe je in een handomdraai. Je werkt eenvoudig thuis en onderweg aan je website of blog. Via je computer, tablet of mobiel.

Laten we samen werken aan jouw project in Lewedorp!

Enthousiast geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel, mail of app ons!