fbpx
Skip links
Een verblijf op hoog niveau!

Watertoren Vlissingen

In Vlissingen beleef je een heerlijk verblijf in de compleet gerestaureerde watertoren uit 1894. Op een hoogte van 36 meter kan je zakelijk vergaderen of gezellig een paar nachtjes wegdromen in deze gezellige accommodatie.

ZeeuwsOnline heeft er voor gezorgd dat de website is geoptimaliseerd gebaseerd op hogere conversies en de online vindbaarheid is verbeterd. Verder verzorgen wij het volledige social media beheer.

Bezoek watertorenvlissingen.nl

Website & online identiteit

De website van de Watertoren Vlissingen is zo ingericht dat het er zowel voor jong als oud aantrekkelijk uit ziet. De Watertoren Vlissingen heeft onder andere een boekingssysteem waar mensen hun verblijf kunnen boeken.

Denkend aan een fijne navigatie en een goed overzicht van bijvoorbeeld de reserveringen hebben wij dit systeem zo in elkaar gezet dat boekingen altijd soepel verlopen. Ongeacht via welke device de website van de Watertoren Vlissingen bezocht zal worden schaalt de website bij.

Aanvullend verzorgen wij de SEO, Google vindbaarheid, voor deze website.

Social Media

Door de inzet van social media vergroot je de kans van online zichtbaarheid. Met onder andere regelmatig gebruik te maken van Facebook en Instagram is het plaatje van de Watertoren Vlissingen helemaal compleet. Zo is de kans om gevonden te worden door jong en oud optimaal. De socials worden volledig verzorgt door ZeeuwsOnline.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op!