fbpx
Skip links
Samen groter dan jezelf!

Vlissingse Ondernemers Centrale

De Vlissingse Ondernemers Centrale is een officiële partner van Stichting IN Vlissingen Promotie.
Kerntaken verdelen en zorgen voor een eenduidige zichtbaarheid én communicatie.

ZeeuwsOnline verzorgt zowel de online als offline toeristen en bezoekers communicatie voor de Vlissingse Ondernemers Centrale. Als platform wordt hier gebruik gemaakt van IN Vlissingen of een andere vorm van offline.

Bezoek vocvlissingen.nl

Video’s met een boodschap

Bereik meer mensen met een videocampagne van ZeeuwsOnline.
Een pakkende boodschap in het hartje van je doelgroep met een groot bereik!

In de algemene communicatie van de Vlissingse Ondernemers Centrale wordt er veel gebruik gemaakt van video. Hiermee kan iets snel visueel worden gemaakt en de boodschap duidelijk worden overgebracht.

Maar naast de vele digitale communicatie verzorgt ZeeuwsOnline ook drukwerk, grafisch ontwerp en marketingbegeleiding binnen de diverse projecten.

Door het vertrek van het VVV Zeeland in Vlissingen moesten de ondernemers op zoek naar een alternatief.

Samenwerking is de kracht van de Vlissingse Ondernemers Centrale en dus bedachten zij ambassadeurs van de stad. Diverse locaties met informatie punten voor inwoners en toeristen van de stad Vlissingen.

INFO PUNT

Om deze INFO PUNT locaties kracht bij te zetten heeft ZeeuwsOnline, in lijn met de huisstijl van IN Vlissingen, een logo ontworpen en gezorgd voor de offline en online communicatie. Ondertussen zijn de punten binnen één jaar bezocht door meer dan 10.000 bezoekers (meet punt zomer 2021).