Vlaggen bedrukken

Vlaggen kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Als je een eigen bedrijf of winkel hebt is een vlag laten bedrukken misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar vlaggen laten maken ter promotie van je bedrijf of evenement is een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen. 

Je winkel of bedrijfspand is pas écht af met een opvallende vlag voor de deur.
Je kunt natuurlijk ook vlaggen bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor je bedrijf in het oog springt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen.
ZeeuwsOnline heeft het grootste assortiment in bedrukte vlaggen en accessoires.

Als je een eigen winkel of bedrijf hebt wil je natuurlijk een zo groot mogelijk bereik. Vlaggen zijn aansprekende en betaalbare reclamemakers. Een vlag laten drukken met jouw logo staat niet alleen professioneel, het zorgt ook voor herkenbaarheid. 

Klanten kunnen je bedrijf makkelijker vinden met een vlag aan je winkelpui. Bedrukte promotie vlaggen in full color helpen je om op te vallen bij verschillende evenementen. Je gekleurde en gepersonaliseerde vlag springt er ongetwijfeld uit! 

Hoewel reclamevlaggen niet dubbelzijdig bedrukt kunnen worden, is je boodschap van beide zijden goed zichtbaar. Dit komt omdat de vlaggen 90% doorschijnend zijn.

Hijsvlaggen voor vlaggenmasten met draagarm

Bestel onze hijsvlag voor een draagarm, wanneer je een vlaggenmast met een draagarm hebt. Deze vlaggen zijn verwerkt met een holle zoom, waar een drager doorheen getrokken kan worden. Voor de bevestiging van de vlag op de linkerkant kan je musketonhaken of ophanglussen uitkiezen. 

Bij vlaggen voor vlaggenmasten met draagarm is de bedrukking ook bij windstilte goed zichtbaar. Houd er rekening mee, dat de draagarm niet bij de bestelling van jouw vlag is inbegrepen.

Met ringogen (zonder draagarm)

Ringogen zijn voor hijsvlaggen zonder draagarm beschikbaar.
De doorsnede aan de binnenkant van een oog bedraagt ca. 1 cm.
De afstand tussen de ogen bedraagt 80 tot 100 cm. Een vlag bezit tot maximaal 6 ogen. Ze zijn aan de linkerkant van de vlag op de zoom geplaatst.

Met ophanglus (voor draagarm)

De ophanglus is gemaakt van stevige stof. De doorsnede van de ophanglus bedraagt ca. 2,5 cm. Afhankelijk van het formaat heeft een hijsvlag 4 (300 cm) resp. 5 (vanaf 350 cm) ophanglussen.

Hijsvlag voor vlaggenmasten zonder draagarm

Wanneer jouw vlaggenmasten geen draagarm hebben, kan je onze vlaggen zonder draagarm bestellen. Bij dit model komt de vlaggenbeweging optimaal tot zijn recht. 

De vlaggen zijn rondom gezoomd en worden naar wens verwerkt met ogen of musketonhaken aan de linkerkant.

Met musketonhaken

De musketon-/karabijnhaken zijn van stevig kunststof gemaakt.
De doorsnede aan de binnenkant bedraagt ca. 1 cm. Afhankelijk van het formaat heeft een hijsvlag 4 (300 cm) resp. 5 (vanaf 350 cm) musketonhaken.

Met holle zoom (voor draagarm)

Met de holle zoom kan je vlaggen aan de bovenste draagarm bevestigen. De doorsnede van de holle zoom bedraagt ca. 4,5 cm.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!