Videoproductiebedrijf

inhuren

Als videoproductiebedrijf kunnen wij jou helpen bij het bedenken van video content, uitwerken van een script, verzorgen van interviews, filmen op draaidagen, monteren van bestaande of nieuwe beelden, maken van animaties / motion graphics en het meedenken in de distributie/marketing van de video.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Videoproductiebedrijf

inhuren

Bij ZeeuwsOnline beschikken wij over een volledige videoproductie team, met alle benodigde apparatuur om draaidagen te kunnen uitvoeren. Van vlog video’s tot tv commercials, onze videoproductie teams kunnen het maken. Daarnaast beschikken wij intern over een aantal werknemers met een journalistieke en/of marketing-gerichte achtergrond waardoor we tijdens de pre-productie, de videoproductie en zelfs na de videoproductie goed met jouw wensen, behoeften en doelstellingen kunnen meedenken.

 

Video laten maken door ZeeuwsOnline

Een video laten maken bij ZeeuwsOnline is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jong team van professionals die slechts enkele jaren hun diploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Ons team is tussen de 20 – 35 jaar oud en op meerdere disciplines inzetbaar. Dit zorgt ervoor dat wij hoge kwaliteit videocontent kunnen leveren voor een relatief lage prijs.

 

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wil je meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Videoproductie

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een video laten maken kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een videoproductiebedrijf inhuren? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!