Verpakkingen bedrukken

Een verpakking is meer dan alleen een beschermend omhulsel voor verzending van producten! Zij dient voor ruimtebesparende opslag, efficiënt transport en ook voor tijdelijke verkoop. 

Ondernemingen zetten ze gericht in als reclamedragers om hun productvoordelen en reclameboodschappen te communiceren. Zo willen ze de aankoopbeslissing in de detailhandel positief beïnvloeden. 
Het verpakkingsdesign, de verpakkingsgrootte en -vorm hebben daarom direct invloed op de afzet en verkoopprijzen van producten.

Een aansprekende productverpakking geschikt voor de doelgroep legt de verbinding tussen producten, merken en potentiële kopers. Ze trekt de aandacht, wekt behoefte op, prikkelt, informeert en stimuleert mensen tot aankoop. Individuele, eigen productverpakkingen worden vooral ingezet.

  • Om merken snel te herkennen en vertrouwen te geven
  • Om zich van de concurrentie te onderscheiden,
  • Om productvoordelen en reclameboodschappen goed te communiceren
  • Wanneer het product uitleg nodig heeft en ruimte voor tekst nodig is
  • Wanneer het productontwerp minder indrukwekkend of aantrekkelijk is
  • Wanneer vaste handelaren een verpakking verwachten
  • Wanneer de opslag en verzending efficiënter moeten worden of
  • Ter bescherming van de productinhoud tegen invloeden van buitenaf zoals vochtigheid of vuil.

Ondernemingen, die waarde hechten aan een uniforme merkverschijning, zetten gericht hun corporate design in. Dankzij onverwisselbare huisstijlkleuren en bedrijfslogo’s is een snelle merkidentificatie probleemloos mogelijk. Volgepakte schappen in detailhandels maken het voor besluiteloze kopers tegenwoordig lastig om te beslissen. Een verpakkingsontwerp dat zich onderscheidt en een eerste positieve indruk achterlaat, kan de beslissende koopimpuls geven. Creatieve en hoogwaardige productverpakkingen verhogen de waarde van een product, omdat de koper de waarde van de productinhoud hoger inschat.

350 g/m² GC1 Chromokarton wit

De klassieke kartonverpakking heeft een witte zijdematte afwerking aan de buitenzijde, staat garant voor kleurvast bedrukken en is stabiel en flexibel.

230 g/m² GD karton (B-golf beplakt)

Het eenzijdig gecoate karton voor verzendverpakkingen biedt uitstekende drukeigenschappen en een hoge witheid.
Het is stabiel en flexibel.

Spot reliëflak

De spot reliëflak (voor chromokarton wit en GZ1 chromosulfaatkarton helder wit) wordt op geselecteerde grafische details van de verpakking aangebracht om deze te accentueren. Zijn glanzende en licht verhoogde werking geeft de verpakking een nette elegantie, die prettig aanvoe

350 g/m² GZ1 chromosulfaatkarton helder wit

Dit helder witte karton is zeer stabiel en is door zijn briljante kleurweergave bijzonder geschikt voor hoogwaardige verpakkingen.

Dispersielak

Vanaf een oplage van 100 stuks voorzien wij uw verpakking van dispersielak. Deze beschermt het oppervlak en zorgt voor een luxe uitstraling. Let op dat het oppervlak daarna niet meer te bedrukken of bestempelen is.

Folie-afwerking

Bij de coldfoil afwerking – verkrijgbaar in goud en zilver voor chromokarton wit en GZ1 chromosulfaatkarton helder wit – wordt een metaalfolie op bepaalde details van het bedrukte vlak aangebracht. Het glanzende, licht verhoogde verschijningsbeeld geeft de verpakking een luxueuze touch.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!