fbpx
Skip links
Wanneer de wereld even stil lijkt te staan

Uitvaartverzorging
Den Besten

Uitvaartverzorging den Besten is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke en betrokken benadering. Bij het regelen van een uitvaart voor het overlijden van een geliefde komt altijd veel kijken. Janneke en Ditsy den Besten neemt al jouw zorgen uit handen met respect en aandacht voor jouw wensen.

Om ervoor te zorgen dat uitvaartverzorging den Besten online snel gevonden wordt is ZeeuwsOnline gevraagd voor de optimalisatie van de website. Online zichtbaarheid helpt!

Bezoek uitvaartverzorgingdenbesten.nl

SEO

Voor veel bedrijven en organisaties kost het hoog score in Google enorm veel tijd. Binnen Google is het de bedoeling om waardevolle content te leveren aan je doelgroep. Binnen de SEO wordt tekst het zwaarst gewogen wat betekent dat wij goed onderzoeken welke keywords ervoor zorgen dat je hoog scoort in Google. Daarom is er gekozen om alle teksten op de website te herschrijven en deze SEO technisch sterker te maken waardoor de vindbaarheid in Google vergroot zal worden.

Maandelijks onderhoud

Op maandbasis passen wij de website aan zodat de website ten alle tijden up-to-date is. Onderhoud zorgt ervoor dat jij met de nieuwste features een goede, snelle en efficiënte website tot je beschikking hebt. Ook voorkomt dit dat mensen jouw website proberen te hacken of het ontvangen van spam berichten.

Mobile ready

Ongeacht via welke device de website van uitvaart den Besten bezocht zal worden schaalt de website bij. Hiervoor hoeft niks extra’s ontwikkeld te worden.

Wil je jouw bedrijf of organisatie ook hoger laten scoren in Google door ZeeuwsOnline? Neem dan direct contact met ons op!