fbpx
Skip links
Dé computerwinkel van Vlissingen

The Glitch

The Glitch is een computerwinkel in Vlissingen en werd geopend in 2015. Met meer dan 40 jaar ervaring geeft The Glitch passend advies en biedt oplossingen. Bij deze winkel vind je computer, laptops, tablets en randapparatuur.

Om hun brede beschrijfvoering online professioneel zichtbaar te maken hebben wij gezorgd voor een strakke website. Maar ook om extra (online) omzet te genereren is er een volledige webshop geïntegreerd in de website.

Bezoek theglitch.nl

Webshop & online identiteit

ZeeuwsOnline ontwikkelen websites naar jouw wensen en doelen!

Deze computerwinkel heeft een ruim assortiment aan technische producten. Om al deze producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden, hebben wij een nette webshop ontwikkelt met een verzorgde lay-out. Alle producten zijn gecategoriseerd op merk, serie en model wat ervoor zorgt dat alle producten snel gevonden worden.

Online betaalmogelijkheden

Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn. Om een transactie voor iedereen mogelijk te maken, hebben wij allerlei soorten online betaalmogelijkheden geïntegreerd. Een aankoop doen is zo voor elke bezoeker super eenvoudig.