Stickers bedrukken

Bijna in iedere vorm: van ovaal tot rond, van rechthoekig tot vierkant of met ronde hoeken. Bestel jouw stickers vanaf 250 stuks bij ZeeuwsOnline.
Stickers in vrije vorm zijn populair om logo’s, grafieken of een opvallende vorm met exacte contouren te laten maken. Ze zijn algemeen favoriet als giveaways, fan-artikelen, flesetiketten, stickers op apparaten of voor het verfraaien van alledaagse dingen zoals laptops of notitieboekjes.

Stickers en folies hebben afhankelijk van de drukopties, materialen en plaatsing zeer verschillende werkingen. Transparante stickers zijn optimaal, wanneer de achterliggende gedeelten zichtbaar moeten blijven. Daarom worden ze vaak gebruikt bij toegangsdeuren, ramen of achterruiten.

Speciaal voor auto- of etalagereclame raden wij jou aan om transparante stickers achter glas te laten bedrukken. Die worden niet aan weersomstandigheden blootgesteld. Dit kunnen wij realiseren tot een formaat van 297 x 297 mm. Heb je grootformaten voor deuren en ramen nodig? Kies dan voor onze Glasdecorfolies, die zowel een prettige bescherming van het zicht bieden als ook een mooie uitstraling hebben.

Stickers met witdruk kunnen uitsluitend op onze transparante pvc-folies besteld worden. Achter jouw beeld of patroon, teksten of logo’s brengen wij een gedeeltelijke witdruk aan. Daardoor gaan kleuren stralen en wordt de uitstraling van jouw beeld of patroon nog beter. Een volvlaks witdruk is uitermate geschikt om tekst op ramen en deuren te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan openingstijden. Tekst wordt wit weergegeven, kleuren worden levendiger en geeft jouw logo een finishing touch!

Outdoor stickers

Onze outdoor stickers drukken wij op een hechtfolie, die je in een wit met mat of glanzend oppervlak kunt bestellen.

Daarnaast bieden wij ook transparante folie aan. Het materiaal van de outdoor stickers is waterafstotend en uv-bestendig. De kleuren kunnen echter door de aanhoudende invloed van het weer en zonlicht hun intensiteit wat verliezen.

Beschrijfbare stickers

Kies voor ons plakpapier, wanneer je stickers na bedrukking en levering nog wilt beschrijven. Houdt er rekening mee, dat plakpapier niet geschikt is voor buitengebruik, omdat het niet waterafstotend is!

Herbruikbare stickers

Onze stickers zijn ook met zelfklevende folie als basismateriaal verkrijgbaar. Deze is makkelijk weer te verwijderen en veroorzaakt daardoor geen frustratie. Mocht je denken aan een tijdelijke sticker, is onze zelfklevende folie de beste keuze.

Stickers vegan

Met onze zelfklevende folies draag je bij aan de bescherming van onze dieren. De folie is uitsluitend mineraal en plantaardig. De kleefstof bevat geen dierlijke bestanddelen. Een absoluut veganistische sticker, die weer te verwijderen is zonder plakresten achter te laten. Op gladde oppervlakken hecht de stickerfolie geweldig en langdurig.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!