Spandoeken & banners bedrukken

Je hebt één kans om een eerste indruk te maken. Dan is het wel belangrijk dat deze goed is. Onze tip? Durf groots te denken. 

Spandoeken zijn the way to go! Met een loeigroot spandoek op een beurs trek je meteen de aandacht. En wat dacht je van een knallend spandoek op een festival of langs de kant van de weg? Aandacht verzekerd!

Wil je groot opvallen en tegelijk flexibel blijven? Laat dan een spandoek bedrukken met jouw ontwerp. Spandoeken bedrukken is voordelig, ze zijn beschikbaar in elk formaat en af te werken op een manier die precies past bij jouw toepassing. 

Daarnaast kun je ze eenvoudig ophangen en verwijderen op de momenten dat jou dat uitkomt. Bij ZeeuwsOnline kun je voordelig en snel jouw spandoeken bedrukken met je eigen ontwerp.

Het PVC-doek

Aan de ene kant bieden wij onze bouw- en reclamedoeken als stabiele 500 g/m² PVC-banner (Frontlite PVC-merkdoek uit Duitsland) aan, die vooral uitblinken door hun hoge stabiliteit en hun ondoorzichtigheid. Het materiaal laat de kleuren fantastisch uitkomen. 

Met holle zoom

Voor een stabiele bevestiging aan gevels en afrasteringen adviseren wij een bevestiging door middel van een rondom lopende zoom.
De reclamebanner heeft bovenin een holle zoom en onderaan een kantenversterking, die voor een bijzonder effectieve spanning van het reclamedoek zorgt.

Met kliklijsten

Optioneel bieden wij je ook de mogelijkheid om jouw reclamebanner en jouw reclamedoeken te voorzien van professionele aluminium kliklijsten, zodat je het reclamemiddel makkelijker kunt ophangen en omwisselen. 

Dit is vooral populair bij reclamebanners, die in etalages of ter decoratie worden ingezet. Zo kan je jouw etalagedecoratie eenvoudig laten drukken en naar behoefte te allen tijde veranderen.

 
 

Het mesh-doek als alternatief

Anderzijds bieden wij ook moderne 330 g/m² mesh-banners.
Deze PVC-gaatjesstofdoeken (ook gaten- of netraster-doeken genoemd) zijn een beetje transparant en op grond van hun productie licht- en luchtdoorlatend. Ze kunnen dienovereenkomstig perfect worden ingezet, om gehele gevels te bedekken, zonder negatieve effecten op de lichtinval in het gebouw te hebben. 

Bovendien is het gebruik aanbevolen bij hoge oppervlakken die aan de wind worden blootgesteld, omdat door de luchtdoorlatendheid het materiaal gespaard wordt en het daardoor een langere levensduur heeft.

Met ogen - rondom of in de hoeken

Wij adviseren voor het aanbrengen aan gebouwen, bruggen of balustrades de ogen op de vier hoeken of iedere 50 cm te gebruiken. De ogen zijn van nikkel en hebben een doorsnede binnen van 12 mm en buiten van 25 mm.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!