Wat is jouw plan de #SOCIAL

Social Media is tegenwoordig dé manier om in contact te komen met de fans van je bedrijf of merk of juist om nieuwe klanten te werven.

Eén van de grote voordelen is dat het vrijwel de goedkoopste manier is om in contact te komen met een breed publiek. Nu al #nieuwsgierig?

Social Media

Het mag geen verrassing zijn dat het creeren van fans en bereik via social media kan bijdragen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Maar hoe?
Veel bedrijven brengen hun merk en diensten steeds vaker via social media onder de aandacht. Nieuwsgrierig wat dit kan betekenen voor jou? Neem dan contact met ons op en start je eerste campagne samen met ZeeuwsOnline.

Facebook

In Nederlands zijn maar liefst 10,4 miljoen actieve gebruikers dagelijks online op Facebook.
Een uitgelezen kans om direct in contact te komen met jouw doelgroep. Denk hierbij aan organische berichten, video's, story's en het dagelijks vergroten van jouw fanbase.
Dat kan allemaal met Facebook!

Instagram

Het afgelopen jaar is Instagram enorm gestegen in populariteit. Ruim 14% groei tot 5,6 miljoen actieve gebruikers.
Wil je een jongere doelgroep activeren voor jouw bedrijf of merk? Dan is Instagram een uitgelezen kans hiervoor. Als bedrijf kan je niet meer ontbreken op Instagram en is het een toevoeging aan het mediabeleid van jouw bedrijf.

Campagnebeheer

ZeeuwsOnline is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, implementeren en beheren van social media campagnes in de breedste zin van het woord. Dat doen wij al jaren voor een breed scala klanten.
Wil je meer bereik, direct je producten verkopen, zorgen voor extra boekingen of het verkopen van tickets? ZeeuwsOnline is jouw perfecte partner!

Laten we werken aan jouw project!

Enthousiast geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bel, mail of app ons!