Wij printen met passie!

We are Seven Minimal Creative. We design and develop modern web solutions with a professional design using latest technologies and trends.

Huisstijl ontwikkeling

Een huisstijl is erg belangrijk voor jouw bedrijf, want het weerspiegelt de persoonlijkheid van het bedrijf. Bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl is het van belang stil te staan wat je wilt uitstralen als bedrijf.
Een goede huisstijl bestaat uit vaak uit zeven elementen. Deze elementen zijn: het logo, de pay-off of descriptor, het kleurgebruik, het lettertype, de lay-out, de fotografische stijl en geluid. Onze ervaren creatieve afdeling denkt graag mee voor een perfect aansluitende huisstijl die bijdraagt aan je (online) vind- en herkenbaarheid.

Drukproducten

Ongeacht wat je wil bedrukken, wij regelen het! Vrijwel alles is te bedrukken. Van t-shirts, vlaggen, banners, bekers, flyers en ga zo maar door.

Nieuwsgierig wat we voor jouw drukwerk opdracht kunnen betekenen? Wij leveren snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen!

Verpakkingen

De verpakking is zeer belangrijk bij de beslissing die de klant neemt bij de koop van jouw product. Studies wijzen uit dat 70% van de verkoopbeslissingen op het laatste moment genomen worden.

Het moment van aankoop wordt sterk beïnvloed door het visuele effect van de productverpakking. De uiteindelijke aankoopbeslissing wordt in nog geen 5 seconden genomen. Dit maakt de verpakking een belangrijk marketing speerpunt.

Op zoek naar een creatieve verpakking en een partij die dit proces van A tot Z kan begeleiden? Neem dan vandaag contact met ons op.

Beurs & Presentatie

Van roll-up banner tot beurswand, van visitekaartjes tot presentatiemappen.

ZeeuwsOnline zorgt ervoor dat jouw beurspresentatie een succesvolle is. Zo hoef jij je slechts nog maar druk te maken over de business.

Relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Kleine en grote oplages en ieder origineel idee is mogelijk! Wij denken mee, ontwikkelen, personaliseren, ontwerpen en wij zorgen dat jij je relatiegeschenk op tijd in huis hebt.

Kleding & Textiel

Voor bedrijven, sportclubs, grote en kleine evenementen. Bedrukte kleding kan de herkenbaarheid en identiteit van je bedrijf vormen.

ZeeuwsOnline denkt mee, ontwerpt en levert snel en vakkundig jouw bedrukte kleding.

Laten we samen iets moois maken!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
ZeeuwsOnline helpt jou graag bij jouw drukwerk.