Rescue Vlissingen

Klant: Stichting Rescue Vlissingen

Diensten: Website, pers & media, social media & videoproductie

Bezoek website

Het grootste hulpverleningsevenement van Nederland

Al meer dan 20 jaar wordt op de boulevard en het strand van Vlissingen een evenement georganiseerd speciaal voor de hulpverlening.
Tijdens de editie van 2018 werd het evenement zelfs bezocht door ruim 100.000 bezoekers en heeft er een bereik plaatsgevonden van ruim 5.500.000 mensen op de social media kanalen.

ZeeuwsOnline ontwikkeld de volledige website en beheert de social media kanalen.
Daarnaast verzorgen wij de volledig media en persbegeleiding voor, tijdens en na het evenement.

Rescue Vlissingen in cijfers

Onderzoeksbureau ZP Planbureau deed in opdracht van de Provincie Zeeland onderzoek naar het evenement Rescue Vlissingen in 2018.
Ruim 1.100 mensen namen deel aan de enquete
0
Bezoekers
0
Bereikte mensen op social media

Website & Social Media

De website van Rescue Vlissingen is een volwaardige evenementen website. Er zijn diverse kanalen te vinden voor zowel bezoekers, deelnemende partijen, pers en sponsoren. Dit alles binnen hetzelfde platform.

Om een groot evenement als Rescue Vlissingen zichtbaar te maken op social media is een sterke social media marketingkalender nodig.
Zowel de ontwikkeling als implementatie is volledig verzorgd door ZeeuwsOnline.

Offline zichtbaarheid

Om het platform sterk te ondersteunen is ingezet op de combinatie van offline marketing.

Dit doen we door een heel seizoen d.m.v. mastvlaggen in de stad het platform zichtbaar te maken voor inwoner, toerist en ondernemer.

Concepting & Videoproductie

De website van Rescue Vlissingen is een volwaardige evenementen website. Er zijn diverse kanalen te vinden voor zowel bezoekers, deelnemende partijen, pers en sponsoren. Dit alles binnen hetzelfde platform.

Om een groot evenement als Rescue Vlissingen zichtbaar te maken op social media is een sterke social media marketingkalender nodig. Zowel de ontwikkeling als implementatie is volledig verzorgd door ZeeuwsOnline.

Persbegeleiding

Er is veel lokale maar ook landelijke aandacht voor het grootste hulpverleningsevenement van Nederland, iedere editie weer.
Partijen als Omroep Zeeland, PZC maar ook NOS, NPO, BNR Nieuwsradio en SBS6 doen verslag van dit grote evenement.

ZeeuwsOnline heeft warme media contacten en kennis van zowel het schrijven van persberichten als ook (media) woordvoering.