Relatiegeschenken bedrukken

Elke netwerker weet; relaties moet je blijven onderhouden. Een goodie, giveaway, bedankje of gewoonweg cadeautje. Hoe je het ook wilt noemen, een mooi relatiegeschenk kan daarbij helpen. 

Iets weggeven is niet alleen attent, het is ook een mooie manier om jouw naamsbekendheid te vergroten onder potentiële klanten. 

Een persoonlijk contactpersoon

Je persoonlijke Account Manager is jouw competente probleemoplosser. Voor al jouw vragen staat hij je op betrokken wijze ter beschikking en kan je altijd informeren over de status van jouw drukopdrachten. Je ontvangt een doorkiesnummer en een direct e-mailadres van je contactpersoon.

De hoogste printkwaliteit

Door onze betrouwbare leverancier is de kwaliteit altijd gewaarborgd en zorgen wij ervoor dat jouw printproduct er altijd top uitziet! 

Onze beste prijzen

Lage prijzen voor ieder relatiegeschenk. Profiteer van ons beste aanbod, gerealiseerd door betrouwbare leveranciers.
Wij schrikken niet terug van prijsvergelijkingen!

Neutrale resellerverzending

Wij verzenden je drukproducten direct aan je klanten – in jouw naam en zonder bijkomende kosten. Tot en met 20 verschillende afleveradressen zijn mogelijk.

Punctueel en betrouwbaar

Je planningszekerheid is belangrijk voor ons. Wij drukken en leveren jouw opdrachten punctueel. Zo blijft je met je drukplanning binnen jouw deadlines.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!