Reclameborden bedrukken

Reclamebord laten maken? Of gewoon op zoek naar een stoere full color decoratie voor je beurs, winkel of event? 

Voor binnen- of buitengebruik: jouw boodschap springt eruit met full color bedrukte reclameborden van plaatmateriaal. Direct-to-plate of op stickervinyl gedrukt, voor extra lange levensduur. 

Zien en gezien worden!

Hard schuim platen

De hardschuimplaten bestaan uit verstevigd schuim (PVC forex), waardoor een net zo licht als veilig materiaal ontstaat. Het is B1-gecertificeerd en daardoor zwaar ontvlambaar en bovendien zeer licht. De plaat is weersbestendig en dankzij het bijna niet reflecteerde oppervlak komt de bedrukking zijdemat over. Zo krijgt het bord een bijzonder luxe uitstraling. Voor de montage leveren wij jouw bord optioneel met voorgeboorde gaten in alle vier de hoeken. Verder kan je afstandshouders aan je bord toevoegen.

Aluminium sandwichplaat geborsteld

De geborstelde aluminium sandwichplaten bezitten dezelfde eigenschappen als de aluminium sandwichplaten. Het grote verschil zit in eerste instantie in het drukbeeld. Het oppervalk heeft een zilveren oppervlak met structuur, die ook bij het drukken terugkomt. Het resultaat is een luxe optiek met een structuur, die zowel voor binnengebruik als ook voor buiten geschikt is.

Licht schuim of Foamboard

Borden van licht schuim zijn bijzonder geschikt voor binnengebruik. Door het geringe gewicht zijn ze ideaal als plafondhangers. Twee deklagen van celstofkarton zitten om de polyurethaan schuimkern heen en zorgen naast het geringe gewicht bovendien voor een optimaal drukbeeld voor jouw borden. Zo wordt de volgende tentoonstelling of beurs tot een echte blikvanger.

Aluminium sandwichplaat

De aluminium sandwichplaat biedt een stabiel oppervlak voor jouw borden en is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Deze bestaat uit twee aluminium platen met witte, gesatineerde oppervlakken, die gefixeerd worden door een daartussen liggende kern van polyethyleen. Het aluminium zorgt niet alleen voor veel stabiliteit, maar overtuigt ook door zijn buigvastheid, zijn geringe eigen gewicht en zijn zeer bijzondere drukbeeld.

Acrylglas

Borden achter acrylglas overtuigen door een luxe ontwerp. Het beeld wordt een echte blikvanger. Het acrylglas zorgt door zijn dieptewerking en zijn glans voor een duidelijk betere zichtbaarheid van het beeld. Kies je uit transparantie en witte bedrukking. Transparante reclameborden laten de wandkleur onderdeel van het dessin zijn, als er voldoende ruimte in de vormgeving wordt gelaten. Witdruk raden wij aan wanneer de wandkleur storend is resp. niet bij het dessin past.

Kanaalplaten

Kanaalplaten bestaan uit polypropyleen en zijn daardoor zeer belastbaar. Naast de belastbaarheid zijn kanaalplaten bovendien zeer eenvoudig te monteren, wat het gebruik buiten makkelijker maakt. Bovendien onderscheiden ze zich door een hoge UV- en weersbestendigheid. Door de holle kanalen zijn de borden bij een gering gewicht zeer stabiel en ook in grote hoeveelheden probleemloos te transporteren.

Gallery Print

Borden in gallery print springen er bijzonder uit. Door de combinatie van aluminium sandwichplaten en acrylglas ontstaat een dieptewerking, die elk beeld goed uit laat komen. Bij de productie wordt het beeld in spiegelbeeld op de achterkant van het glanzende materiaal gedrukt en daarna vastgelijmd aan de aluminium sandwichplaat. Dat is niet alleen extreem stevig, maar zorgt vooral voor een exclusieve uitstraling, die ieder beeld er uit laat zien als een kunstwerk.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!