Raamfolie bedrukken

Door onze plakfolies tover je jouw etalages en glazen gevels om in grote en luxe reclamedragers. Of je ze nu voor minder inkijk, speciale aanbiedingen of reclameboodschappen gebruikt, onze plakfolies zijn in een handomdraai aangebracht. De zelfklevende folies kan je eenvoudig en netjes op glasoppervlakten aanbrengen. Daarmee zorg je voor een echte blikvanger en zet je jouw zaak vakkundig in de schijnwerpers.

Met kleurige en eigen raamfolies trek je niet alleen geïnteresseerde blikken op jou. Je kan met raamfolies in de versie melkglas zich ook beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Juist bij winkelruimtes is het belangrijk, dat jij en jouw medewerkers ongestoord kunnen werken. Glasdecoratiefolie is een melkglasfolie, dat een hoge mate van privacy biedt zoals bij besprekingen en klantgesprekken. Het folie beschermt bovendien tegen het directe zonlicht en voorkomt verblinding. Dit folie biedt echter geen UV-bescherming.
Door eigen teksten, logo’s, achtergrondkleuren en onze vrije formaten kan jij jouw folie aan jouw eigen wensen aanpassen.

Glasdecoratiefolie (permanent bestendig)

80 μm

Jouw ramen of glazen deuren krijgen een hoogwaardige uitstraling door ze te voorzien van glasdecoratiefolie. Melkglasfolie zorgt voor een stijlvol en modern effect op uw kantoorruimte. Deze folie beschermt tegen het schitterende zonlicht en nieuwsgierige kijkers. Toch laat de glasdecoratiefolie genoeg licht binnen om, ondanks dat je minder inkijk hebt, een lichte sfeer te creëren. Houd er rekening mee dat door de zilverkleurige matglasfolie kleurafwijkingen kunnen optreden.

Standaardfolie wit (permanent bestendig)

70 μm

Onze standaardfolie is eenvoudig aan te brengen en tovert jouw ramen of glazen deuren om in opvallende reclamedragers. De witte plakfolie is de ideale ondergrond voor je logo of slogan. De folie is zelfklevend en vooral geschikt voor buitengebruik.

 

Gatenfolie (permanent bestendig)

145 μm

Gatenfolie is een enkelzijdig blinderend materiaal. De buitenkant is ideaal voor reclame en kan worden bedrukt. Pas als je dichtbij kijkt, wordt de gatenstructuur zichtbaar. Van binnenuit kan je echter altijd naar buiten kijken. Zodoende is gatenfolie ook licht doorlatend.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!