Rescue Vlissingen

Klant

Stichting Rescue Vlissingen

Diensten

Website, social media & video productie

Het grootste hulpverleningsevenement van Nederland

Al meer dan 20 jaar wordt op de boulevard en het strand van Vlissingen een evenement georganiseerd speciaal voor de hulpverlening. Tijdens de editie van 2018 werd het evenement zelfs bezocht door ruim 100.000 bezoekers en heeft er een bereik plaatsgevonden van ruim 5.500.000 mensen op de social media kanalen. 

ZeeuwsOnline ontwikkeld de volledige website en beheert de social media kanalen.
Daarnaast verzorgen wij de volledig media en persbegeleiding voor, tijdens en na het evenement.

Website & Social Media

De website van Rescue Vlissingen is een volwaardige evenementen website. Er zijn diverse kanalen te vinden voor zowel bezoekers, deelnemende partijen, pers en sponsoren. Dit alles binnen hetzelfde platform.

Om een groot evenement als Rescue Vlissingen zichtbaar te maken op social media is een sterke social media marketingkalender nodig. 
Zowel de ontwikkeling als implementatie is volledig verzorgd door ZeeuwsOnline.

Offline zichtbaarheid

Om de inwoners en toeristen nieuwsgierig te maken over Rescue Vlissingen is er besloten om spandoeken te plaatsen zonder een datum. 
Het evenement is zo uitgebreid dat we bewust bezoekers online wilde informeren over de bereikbaarheid van het evenement, het programma en de veiligheid van bezoekers.

Wel is er gekozen voor sprekende beelden van Rescue Vlissingen over de onderdelen die er te zien, doen en te beleven zijn op het evenement. 

Rescue Vlissingen in cijfers

Onderzoeksbureau ZP Planbureau deed in opdracht van de Provincie Zeeland onderzoek naar het evenement Rescue Vlissingen in 2018.

Ruim 1.100 mensen namen deel aan de enquete. 

0
Bezoekers
0
Bereikte mensen op social media

Concepting & Videoproductie

Videocreated content is manier waarmee op social media de meeste mensen mee bereikt. 
Met die reden heeft Rescue Vlissingen vol ingezet op video reportages over hulpverleners maar ook het informeren van haar bezoekers via korte bondige video´s.

Ook worden grote persmomenten aangekondigd door mate van video persberichten. 

ZeeuwsOnline concept de producties van A tot Z. 

Persbegeleiding

Er is veel lokale maar ook landelijke aandacht voor het grootste hulpverleningsevenement van Nederland, iedere editie weer.
Partijen als Omroep Zeeland, PZC maar ook NOS, NPO, BNR Nieuwsradio en SBS6 doen verslag van dit grote evenement. 

ZeeuwsOnline heeft warme media contacten en kennis van zowel het schrijven van persberichten als ook (media) woordvoering.