Posters bedrukken

Bij ZeeuwsOnline kan je kiezen uit verschillende formaten, materialen, afwerkingen en andere maatwerkmogelijkheden. 

Daarbij kan je soms het overzicht verliezen. Daarom vindt je een korte samenvatting van de opties voor het ontwerpen van flyers die voor jou beschikbaar zijn en die kunnen worden geïmplementeerd door onze online drukkerij voor flyers. 

Mis je iets of heb je een bijzonder idee waarvoor je onze hulp nodig hebt? 
Geen probleem! Neem gewoon contact met ons op voor jouw ideale flyer!

All-weather posters

Allweather-posters zijn de optimale reclameposters voor buitengebruik wanneer sneeuw, regen of zon de houdbaarheid verminderen, papier gaat golven of kleuren snel vaal worden. 

Ons 840 g/m² karton geeft de meeste stabiliteit, de dispersielak beschermt tegen vuil en vocht en met de 10 nette voorgeboorde gaten (rondom) zijn de posters snel een eenvoudig op te hangen met kabelbindingen aan lantaarnpalen, masten of schuttingen. 

Daardoor is plakken niet meer nodig en wordt de reclame rondom zichtbaar met een geweldige kleurwerking en lichtechtheid.
Onze allweather-posters zijn milieuvriendelijk, omdat ze grotendeels uit gerecycled materiaal bestaan en voor afvalverwerking in de papierton kunnen.

Kanaalplaatposters

Posters op kanaalplaten, PP-posters of ook posters op licht honingraatkarton zijn een goed alternatief voor onze allweather-posters wanneer harde wind, hoge vochtigheid of extreme zonneschijn de duurzaamheid of kleuren negatief kunnen beïnvloeden. Deze kanalen zorgen voor een betrouwbare stabiliteit en het oppervlak is UV-bestendig. Daarom worden deze bij langdurige campagnes, zoals verkiezingscampagnes, vaker ingezet. Posters op kanaalplaten bestaan uit kunststof polypropyleen, dat met een mild reinigingsmiddel schoon te maken is en als speciaal afval moet worden afgevoerd.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!