fbpx
Skip links
De wereld op verantwoorde wijze voeden en de planeet beschermen

We produceren wereldwijd producten als (stikstof)kunstmest, bladmeststoffen, fertigatiemeststoffen en vloeibare producten voor de glastuinbouw. In de Benelux ligt onze focus op akkerbouwers, melkveehouders en glastuinbouw. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis vertalen we ook naar digitale apps en tools. Onze missie: een natuurpositieve toekomst creëren, waarbij klimaatneutraliteit, regeneratieve landbouw en algehele welvaart voor de mens centraal staan.

Bezoek yara.nl

Recruitmentvideo

Zeeuwsonline heeft een recruitmentvideo geproduceerd in opdracht van Yara. Yara is een  opererend bedrijf dat zich richt op duurzame oplossingen voor de landbouwsector. De video die Zeeuwsonline heeft geproduceerd, laat zien wat Yara doet en wat voor soort mensen zij zoekt om hun team te versterken.

In de video worden de verschillende functies binnen het bedrijf belicht en wordt er verteld wat de werkzaamheden inhouden. Ook wordt er aandacht besteed aan de sfeer binnen het bedrijf en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Zeeuwsonline is trots op het eindresultaat en hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan het vinden van geschikte kandidaten voor Yara.