fbpx
Skip links
Met je wind door je haren naar de overkant!

Westerschelde Ferry

De Westerschelde Ferry verzorgt de veerdienst tussen Vlissingen en Breskens voor voetgangers en fietsers. Met twee boten (de Prins Willem-Alexander en de Prinses Máxima) kun je elke dag veilig en comfortabel de Schelde oversteken.

Voor de Westerschelde Ferry hebben wij de hele website in een nieuw jasje gestoken, verzorgen wij via een partner de online ticketing en het creëren wij voor interne communicatie een intranet voor personeel. Wij zijn super blij met deze opdracht en om met de Westerschelde Ferry te mogen samenwerken!

Bezoek westerscheldeferry.nl

Website & online identiteit

De organisatie van de Westerschelde Ferry wilden graag hun website helemaal onder handen nemen. Dan ben je bij ZeeuwsOnline aan het juiste adres!

Wij hebben, zoals gewenst, de website volledig interactieve en informatief gemaakt met de focus op sales. Zo is er onder andere gewerkt aan een fijne navigatie door de website heen, is de content aangepast en de online ticketing versimpeld. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak voor de reizigers.

ZeeuwsOnline heeft samen met haar partner gezorgd voor de juiste customer journey voor de online ticketing van de Westerschelde Ferry! Door de focus te weerleggen, reizigers zelfstandig online op tijdsloten te laten boeken voorkomen we de druk op piek momenten op de veerpleinen in Vlissingen en Breskens.

Om de interne communicatie van de Westerschelde Ferry te verbeteren heeft ZeeuwsOnline een fijn werkend intranet ontwikkeld. Via dit platform wordt onderling communiceren veel eenvoudiger. Met gebruik van handige tools wordt communiceren verbeterd, kennis eenvoudig gedeeld, de samenwerking vergroot en ben je veilig, realtime en 24/7 online beschikbaar voor jouw medewerkers!

Heeft u een website nodig of wilt u nou ook uw website in een geheel nieuw jasje stoppen? Neem dan direct contact met ons op!