fbpx
Skip links
Vlissingen in beweging en de Sportraad

Vlissingen in beweging

We streven er naar dat alle inwoners op een verantwoorde manier aan enige vorm van sportbeoefening kunnen deelnemen. Zij moeten dat kunnen doen vanuit hun eigen interesse en persoonlijke omstandigheden. In een goed bereikbare, geschikte en betaalbare omgeving. Doelstelling van het sportbeleid is het faciliteren en stimuleren van een actieve leefstijl door sport en bewegen, bij alle inwoners van de gemeente Vlissingen.

Bezoek vrijwilligerspuntvlissingen.nl

Website & online identiteit

Vlissingen in beweging had behoefte aan een nieuwe website voor hun bedrijf en heeft ons benaderd om haar te helpen met dit project.

Ons team heeft de opdracht gekregen om de website van Vlissingen in beweging op te ontwikkelen, met als doel om deze modern en professioneel te maken, passend bij haar bedrijfsvisie. Dit hebben wij gerealiseerd door onder andere te werken aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur, het toevoegen van gepersonaliseerde visuals en het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor is de website nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook goed vindbaar en effectief in het bereiken van haar doelgroep.