Skip links
Altijd passend in jou huis

Vermazen Vloeren

Waar draait het echt over bij Vermazen Vloeren? Naast kwaliteit leveren en plezier hebben in ons werk, is het sociaal maatschappelijk karakter erg belangrijk voor ons. Vermazen Vloeren vindt het extreem belangrijk dat de jongeren die een valse start hebben gehad in het leven een kans krijgen. Onze professionele leggers leiden en begeleiden, naast het leggen van vloeren, ook jongeren op naar zelfstandigheid in een werk- leertraject.

Om online omzet te genereren is er een volledige webshop ontwikkelt voor de verkoop voor Vermazen Vloeren door ZeeuwsOnline. Deze webshop is voorzien van alle gemakken en sales gerelateerde tools.

Bezoek vermazenvloeren.nl

Webshop & online identiteit

Laat ook een succesvolle webshop ontwikkelen door ZeeuwsOnline!

Vermazen Vloeren heeft ervoor gekozen om een volledig nieuwe webshop te laten ontwikkelen door ZeeuwsOnline.

Vermazen Vloeren heeft een ruim assortiment. Om al deze producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden, hebben wij een nette webshop ontwikkelt met een verzorgde lay-out. Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Om een transactie voor iedereen mogelijk te maken hebben wij allerlei soorten online betaalmogelijkheden geïntegreerd. Een aankoop doen is zo voor elke bezoeker eenvoudig.

De webshop van Vermazen Vloeren is volledig mobile ready gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit via welke device je de webshop bezoekt.

Bestellen vanaf je computer of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk!

Wil je ZeeuwsOnline ook jouw webshop succesvol laten ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!