fbpx
Skip links
Een gezond huisdier start met gezonde voeding

Trent Dierenvoer

TrentDierenvoer is een jong en dynamisch familiebedrijf in natuurlijke- en biologische honden- en kattenvoeding. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste leverancier van Zeeland. TrentDierenvoer geeft, naast dierenvoeding, ook voedingsadvies voor jouw hond of kat.

Om online omzet te genereren is er een volledige webshop ontwikkelt voor de verkoop van honden- en kattenvoeding door ZeeuwsOnline. Deze webshop is voorzien van alle gemakken en sales gerelateerde tools.

Bezoek trentdierenvoer.nl

Webshop & online identiteit

Laat ook een succesvolle webshop ontwikkelen door ZeeuwsOnline!

TrentDierenvoer heeft ervoor gekozen om een volledig nieuwe webshop te laten ontwikkelen door ZeeuwsOnline.

Het dierenvoedingsbedrijf heeft een ruim assortiment aan natuurlijke- en biologische honden- en kattenvoeding. Om al deze producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden, hebben wij een nette webshop ontwikkelt met een verzorgde lay-out. Alle voeding is gecategoriseerd op dier en doel en dat zorgt er voor dat alle producten snel gevonden worden.

Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Om een transactie voor iedereen mogelijk te maken hebben wij allerlei soorten online betaalmogelijkheden geïntegreerd. Een aankoop doen is zo voor elke bezoeker eenvoudig.

De webshop van TrentDierenvoer is volledig mobile ready gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit via welke device je de webshop bezoekt.

Bestellen vanaf je computer of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk!

Wil je ZeeuwsOnline ook jouw webshop succesvol laten ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!