fbpx
Skip links
Welkom aan boord!

Rederij Denick

Laat u enthousiasmeren over alles wat de natuur u te bieden heeft. Stap aan boord van het stijlvolle partycruise schip en beleef dit vanaf het water.

Rederij Denick biedt schitterende rondvaarten over het Grevelingenmeer aan. Vanuit de haven van Port Zélande vertrekken zij voor een 1,5 uur durende rondvaart waar je de geheimen van het Grevelingenmeer kunt ontdekken.

Bezoek denick.nl

Website & online identiteit

Rederij Denick had behoefte aan een nieuwe website voor hun bedrijf en heeft ons benaderd om haar te helpen met dit project.

Ons team heeft de opdracht gekregen om de website van Rederij Denick op te ontwikkelen, met als doel om deze modern en professioneel te maken, passend bij haar bedrijfsvisie. Dit hebben wij gerealiseerd door onder andere te werken aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur, het toevoegen van gepersonaliseerde visuals en het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor is de website nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook goed vindbaar en effectief in het bereiken van haar doelgroep.