fbpx
Skip links
Alleen voor echte winnaars!

Oliekampioen

Oliekampioen is een handelsnaam van CVH Vlissingen.

Door de ideale locatie aan de Binnenhaven in Vlissingen regelt CVH Machinery & Rental ook diverse storage en handling activiteiten aan de kade, zo beschikt het over een ruim opgezet terrein direct aan de kade en een aantal opslag loodsen welke gehuurd kunnen worden voor korte en lange termijn.

Daarnaast is CVH Machinery & Rental ook dealer van Eurol Lubricants. Door de bewezen kwaliteit is gekozen voor het Nederlandse fabricaat Eurol. Eurol heeft een compleet assortiment aan smeermiddelen en daarnaast beschikt Eurol over een specialty lijn smeermiddelen, dit zijn door ontwikkelde smeermiddelen die toe te passen zijn voor specifieke doeleinden.

Om online omzet te genereren is er een volledige webshop ontwikkelt voor de verkoop voor Oliekampioen door ZeeuwsOnline. Deze webshop is voorzien van alle gemakken en sales gerelateerde tools.

Bezoek oliekampioen.nl

Webshop & online identiteit

Laat ook een succesvolle webshop ontwikkelen door ZeeuwsOnline!

Oliekampioen heeft ervoor gekozen om een volledig nieuwe webshop te laten ontwikkelen door ZeeuwsOnline.

Oliekampioen heeft een ruim assortiment. Om al deze producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden, hebben wij een nette webshop ontwikkelt met een verzorgde lay-out. Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Om een transactie voor iedereen mogelijk te maken hebben wij allerlei soorten online betaalmogelijkheden geïntegreerd. Een aankoop doen is zo voor elke bezoeker eenvoudig.

De webshop van Oliekampioen is volledig mobile ready gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit via welke device je de webshop bezoekt.

Bestellen vanaf je computer of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk!

Wil je ZeeuwsOnline ook jouw webshop succesvol laten ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!