Skip links
With incredible people and brilliant accomplishments, we made the past decade one for the books. And we’re just getting started.

Lineage Logistics

We heruitvinden de voedselvoorzieningsketen van de wereld door de distributie van voedsel te behouden, te beschermen en te optimaliseren. Innovatieve technologie, gestroomlijnde activiteiten en een wereldwijd netwerk van faciliteiten vormen samen een van ‘s werelds meest dynamische bedrijven in temperatuurgecontroleerde logistiek. Wij zijn Lineage en we helpen de wereld te voeden.

Bezoek lineagelogistics.com

Videoproductie

ZeeuwsOnline heeft in opdracht van Lineage Logistics een videoproductie gemaakt om het personeel te informeren rondom de feestdagen. Lineage Logistics is een bedrijf dat zich bezighoudt met opslag en distributie van voedingsmiddelen.

In de video worden medewerkers geïnformeerd over de regels en procedures die gelden tijdens de feestdagen, zoals openingstijden, veiligheidsvoorschriften en de beschikbaarheid van personeel. De video is op een duidelijke en toegankelijke manier gepresenteerd, zodat alle medewerkers goed geïnformeerd zijn.

ZeeuwsOnline is er trots op dat zij hebben kunnen bijdragen aan het informeren van het personeel van Lineage Logistics rondom de feestdagen. Door middel van deze video hopen wij bij te dragen aan een veilige en gezellige werkomgeving voor alle medewerkers. Wij streven ernaar om opdrachtgevers zoals Lineage Logistics te voorzien van hoogwaardige videoproducties die aansluiten op hun specifieke behoeften.