fbpx
Skip links
De digitale snelweg van Nederland

KPN

Wij geloven dat technologie het antwoord is op de vragen van vandaag en morgen. KPN heeft 5 thema’s die voor ons bedrijf belangrijk zijn, omdat wij hierbinnen een rol van betekenis kunnen spelen met onze expertise en ons netwerk.

Dankzij vaste en mobiele netwerken, cloudoplossingen, sociale media en apps zijn we met alles en iedereen verbonden. Privé en zakelijk. Waar en wanneer we maar willen. Onze betrouwbare netwerken reiken tot alle uithoeken van het land. Zo zorgen wij voor een snelle, veilige en toekomstbestendige verbinding.

Bezoek kpn.com

Videoproductie

ZeeuwsOnline heeft voor  IN Vlissingen een videoproductie gemaakt ten behoeve van de nieuwe KPN winkel in Vlissingen. In de video wordt de nieuwe winkel van KPN gepresenteerd en worden de verschillende producten en diensten die zij aanbieden belicht.

De videoproductie is op een creatieve en aantrekkelijke manier gepresenteerd, waardoor de kijker een goed beeld krijgt van wat de nieuwe KPN winkel te bieden heeft. ZeeuwsOnline is er trots op dat zij hebben kunnen bijdragen aan de promotie van de nieuwe KPN winkel en dat zij hebben kunnen samenwerken met IN Vlissingen.

Wij streven ernaar om onze opdrachtgevers te voorzien van hoogwaardige videoproducties die aansluiten op hun specifieke behoeften. Door middel van onze creatieve en professionele aanpak kunnen wij opdrachtgevers helpen om hun boodschap op een effectieve manier over te brengen aan hun doelgroep.