fbpx
Skip links
Vers belegde broodjes en snacks

GO Easy

Bij de bakery’s in Terneuzen, Serooskerke & Wachtebeke staan onze bakery collega’s klaar om u te helpen. Of het nu gaat om een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of een warme snack, de keuze is reuze.

Wilt u liever zelf de ingrediënten samenstellen? Dat is ook mogelijk!
Daarnaast hebben we elke maand een nieuw wisselend broodje voor maar €4,50!

Om online omzet te genereren is er een volledige webshop ontwikkelt voor de verkoop voor GO Easy door ZeeuwsOnline. Deze webshop is voorzien van alle gemakken en sales gerelateerde tools.

Bezoek goeasyshop.nl

Webshop & online identiteit

Laat ook een succesvolle webshop ontwikkelen door ZeeuwsOnline!

GO Easy heeft ervoor gekozen om een volledig nieuwe webshop te laten ontwikkelen door ZeeuwsOnline.

GO Easy heeft een ruim assortiment. Om al deze producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden, hebben wij een nette webshop ontwikkelt met een verzorgde lay-out. Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Om een transactie voor iedereen mogelijk te maken hebben wij allerlei soorten online betaalmogelijkheden geïntegreerd. Een aankoop doen is zo voor elke bezoeker eenvoudig.

De webshop van GO Easy is volledig mobile ready gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit via welke device je de webshop bezoekt.

Bestellen vanaf je computer of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk!

Wil je ZeeuwsOnline ook jouw webshop succesvol laten ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!