fbpx
Skip links
Dow in de Benelux

Dow Terneuzen is, met 16 fabrieken, de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd. In ons internationaal Research & Development Center werken onze specialisten aan innovaties binnen en buiten Dow. Ook is Terneuzen hét centrale punt voor ondersteunende Dow diensten in Europa, Midden-Oosten, Afrika en India.

Met onze medewerkers en onze chemie werken wij dagelijks aan vooruitgang en vernieuwing. Samen met onze partners creëren wij innovatieve producten én duurzame oplossingen voor het milieu en onze leefomgeving. Zo zorgen we ervoor dat we minder energie nodig hebben, water kunnen hergebruiken of alternatieve grondstoffen kunnen toepassen.

Bezoek nl.dow.com

Vacaturevideo

Zeeuwsonline is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van videoproducties. Een tijdje geleden hebben we in opdracht van Dow Terneuzen een vacaturevideo gemaakt. Deze video is bedoeld om nieuwe medewerkers te werven voor Dow Terneuzen.

In de video worden de verschillende functies binnen het bedrijf belicht en wordt er verteld wat de werkzaamheden inhouden. Ook wordt er aandacht besteed aan de sfeer binnen het bedrijf en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Zeeuwsonline is trots op het eindresultaat en hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan het vinden van geschikte kandidaten voor Dow Terneuzen.