fbpx
Skip links
Appartement Dort Domburg is een heerlijke plek voor een paar dagen er tussenuit of een fijne vakantie.

Dort Domburg

Dort Domburg heeft een ruime lichte woonkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon. De volledig ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, koel-vriescombinatie en een oven/magnetron.

De beide slaapkamers hebben dubbele boxspring bedden welke bij aankomst opgedekt zijn. Op aanvraag zorgen wij voor een kinderbed en kinderstoel. Dort Domburg bezit een een fijne badkamer met douche en een apart toilet.

Handdoeken en keukenlinnen hoeft u niet mee te nemen, deze zijn ook aanwezig in appartement Dort Domburg.

Bezoek dortdomburg.nl

Website & online identiteit

Dort Domburg had behoefte aan een nieuwe website voor hun bedrijf en heeft ons benaderd om haar te helpen met dit project.

Ons team heeft de opdracht gekregen om de website van Dort Domburg op te bouwen, met als doel om deze modern en professioneel te maken, passend bij haar bedrijfsvisie. Dit hebben wij gerealiseerd door onder andere te werken aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur, het toevoegen van gepersonaliseerde visuals en het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor is de website nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook goed vindbaar en effectief in het bereiken van haar doelgroep.