Skip links
Your Innovation Hub

Dockwize

Als ondernemer wil jij de volgende stap maken. Dockwize helpt je daarbij! Met een programma op maat, innovatieve challenges en spraakmakende events. Vestig je bedrijf in onze inspirerende energiecentrale, waar het bruist van de energie. Of huur één van onze (flex)werkplekken, loodsen, vergaderruimtes of test- en demo faciliteiten.

Inmiddels bestaat Dockwize ruim 12 jaar en zijn we de grootste ondernemers- en innovatiehub van Zeeland. We houden van aanpakken, en dat heeft zichzelf al vaak bewezen met grote bijdrage aan het Zeeuwse Innovatieklimaat. Dat doen we niet alleen, maar met de hele Dockwize community. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan en UNLOCK YOUR POTENTIAL!

Bezoek dockwize.nl

Videoproductie energieontbijt

ZeeuwsOnline heeft in opdracht van Dockwize een videoproductie gemaakt over het energieontbijt. Het energieontbijt is een periodiek evenement dat georganiseerd wordt door Dockwize om ondernemers in de regio te informeren over duurzame energieoplossingen.

In de video worden de hoogtepunten van het energieontbijt gepresenteerd, zoals de verschillende sprekers, de workshops en de netwerkmogelijkheden. De videoproductie is op een professionele en overtuigende manier gepresenteerd, waardoor de kijker een goed beeld krijgt van wat het energieontbijt te bieden heeft.

ZeeuwsOnline is er trots op dat zij hebben kunnen bijdragen aan de promotie van het energieontbijt en dat zij hebben kunnen samenwerken met Dockwize. Wij streven ernaar om opdrachtgevers zoals Dockwize te voorzien van hoogwaardige videoproducties die aansluiten op hun specifieke behoeften en die helpen om hun boodschap op een effectieve manier over te brengen aan hun doelgroep.