fbpx
Skip links
Elke keer een belevenis

De Gevangentoren Vlissingen

De Gevangentoren is gelegen aan de Boulevard de Ruyter in Vlissingen waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de Westerschelde.

Schepen varen op een steenworp afstand langs en bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke zien. Dit alles terwijl u geniet van een lekker drankje, een heerlijke lunch of romantisch diner op ons terras, in onze serre of in de authentieke torenzaal.

Bezoek gevangentoren.nl

Website & online identiteit

De Gevangentoren had behoefte aan een nieuwe website voor hun bedrijf en heeft ons benaderd om haar te helpen met dit project.

Ons team heeft de opdracht gekregen om de website van De Gevangentoren op te ontwikkelen, met als doel om deze modern en professioneel te maken, passend bij haar bedrijfsvisie. Dit hebben wij gerealiseerd door onder andere te werken aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur, het toevoegen van gepersonaliseerde visuals en het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor is de website nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook goed vindbaar en effectief in het bereiken van haar doelgroep.