fbpx
Skip links
Cultuurwerf is organisator van Bevrijdingsfestival Zeeland en Festival Onderstroom.

Cultuurwerf is onderdeel van de Stichting voor Kunst & Cultuur Vlissingen (SKC). De SKC heeft de ANBI status en volgt de richtlijnen van de Code Cultural Governance. Cultuurwerf is een projectorganisatie en werkt met veel vrijwilligers en een aantal freelancers.

Onze festivals zijn een uitgelezen kans om zichtbaar te zijn voor een groot publiek en uw relaties op een onderscheidende manier te ontvangen en een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bezoek cultuurwerf.nl

Mediapartner

ZeeuwsOnline is al geruime tijd de mediapartner van diverse evenementen van de Cultuurwerf Vlissingen. De Cultuurwerf Vlissingen is een organisatie die zich richt op het bevorderen van cultuur en kunst in de regio. Zij organiseren diverse evenementen, zoals festivals, concerten en tentoonstellingen.

Als mediapartner ondersteunt ZeeuwsOnline de Cultuurwerf Vlissingen door het maken van video’s van evenementen en het verspreiden van deze content via citymarketing platform IN Vlissingen en sociale media kanalen. Ook helpt ZeeuwsOnline bij het promoten van de evenementen door middel van online marketing en het schrijven van artikelen.

ZeeuwsOnline is trots om de mediapartner van de Cultuurwerf Vlissingen te zijn en zo bij te dragen aan het bevorderen van cultuur en kunst in de regio. Door het creëren en verspreiden van content, hoopt ZeeuwsOnline een breder publiek te bereiken en de evenementen van de Cultuurwerf Vlissingen nog succesvoller te maken.