fbpx
Skip links
Wij leveren 100% van de door Norðurál benodigde anodes en we houden oriëntatie op externe klanten.

In juni 2012 heeft Century Aluminum Company de anodefabriek in Vlissingen aangekocht. De maximale productiecapaciteit van deze fabriek is 165.000 ton anoden per jaar. De anoden worden verscheept naar IJsland, waar zij worden gebruikt in het productieproces van de aluminiumsmelters in IJsland.

Voor de productie werd gestart in november 2013, is er een omvangrijk investeringsproject uitgevoerd door een internationaal projectteam. Hierdoor voldoet de productielocatie aan de eisen op het gebied van Veiligheid en Milieu en is het mogelijk de gewenste producten te leveren. Century Aluminum Vlissingen heeft de intentie om zoveel mogelijk ondernemers uit de regio te contracteren.

Bezoek centuryvlissingen.nl

Recruitmentvideo

ZeeuwsOnline heeft in opdracht van Century Vlissingen content ontwikkeld voor een recruitmentvideo. Century Vlissingen is een technisch bedrijf dat zich richt op de productie van aluminium. De video die ZeeuwsOnline heeft ontwikkeld, heeft als doel potentiële werknemers te informeren over wat Century Vlissingen doet en wat voor soort mensen zij zoeken om hun team te versterken.

In de video worden de verschillende functies binnen het bedrijf belicht en wordt er verteld wat de werkzaamheden inhouden. Ook wordt er aandacht besteed aan de sfeer binnen het bedrijf en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Zeeuwsonline is trots op het eindresultaat en hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan het vinden van geschikte kandidaten voor Yara.