fbpx
Skip links
Koken op vuur, dat kan met een Caesar

Caeser BBQ

Ceasar staat voor het samen genieten van buitenkoken, hoe lekker is het om samen met je familie of vrienden in je eigen tuin je eten te bereiden op het vuur? Met de verschillende modellen van Ceasar is er altijd een model dat bij jouw past, het is naast een pronkstuk in je tuin, ook een mooi apparaat om je kookkunsten te laten gelden. De Ceasar biedt tal van mogelijkheden voor de hobby – BBQ’er maar ook zeker voor de echte professional, of voor de hobbyist die zich stiekem een professional vindt ;).

Om online omzet te genereren is er een volledige webshop ontwikkelt voor de verkoop voor Ceasar BBQ door ZeeuwsOnline. Deze webshop is voorzien van alle gemakken en sales gerelateerde tools.

Bezoek caesarbbq.nl

Webshop & online identiteit

Laat ook een succesvolle webshop ontwikkelen door ZeeuwsOnline!

Caesar BBQ heeft ervoor gekozen om een volledig nieuwe webshop te laten ontwikkelen door ZeeuwsOnline.

Caesar BBQ heeft een ruim assortiment. Om al deze producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden, hebben wij een nette webshop ontwikkelt met een verzorgde lay-out. Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Om een transactie voor iedereen mogelijk te maken hebben wij allerlei soorten online betaalmogelijkheden geïntegreerd. Een aankoop doen is zo voor elke bezoeker eenvoudig.

De webshop van Caesar BBQ is volledig mobile ready gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit via welke device je de webshop bezoekt.

Bestellen vanaf je computer of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk!

Wil je ZeeuwsOnline ook jouw webshop succesvol laten ontwikkelen? Neem dan direct contact met ons op!