fbpx
Skip links
Jouw specialist in bouw & vastgoed

Buro Bouwkracht

Buro Bouwkracht, een bouwkundig teken- en adviesbureau met de juiste mentaliteit en vaardigheden. Met ervaring op uitvoerend vlak én in de engineering bieden zij hun opdrachtgever een gebalanceerde aanpak. Belangrijke aspecten zijn kwaliteit, prijs, fijne service en een resultaat om samen trots op te zijn. Zij leveren een totaalplaatje, daarom werken ze samen met andere vakspecialisten, gemeentes en aannemers.

Bezoek burobouwkracht.nl

Website & online identiteit

Buro Bouwkracht heeft behoefte aan een nieuwe website die voldoet aan de moderne standaarden. Gelukkig kunnen zij daarvoor bij ons terecht!

Ons team heeft de opdracht gekregen om de website van Buro Bouwkracht volledig op te bouwen, met als doel om deze interactief en informatief te maken met een focus op conversie. Dit hebben wij gerealiseerd door onder andere te werken aan een gebruiksvriendelijke navigatie, het optimaliseren van de content en het vereenvoudigen van het online aanvraagproces. Hierdoor is de website nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor de bezoekers.