fbpx
Skip links
Opslag & transport van voedselproducten

Kloosterboer

Kloosterboer is een familiebedrijf gevestigd in Vlissingen met 4.700.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit. Met ruim 90 jaar ervaring is de familie Kloosterboer gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandeling en logistieke IT-oplossingen.

ZeeuwsOnline is gevraagd voor het maken van videoproductie, zowel intern als extern. Uiteraard hebben wij met enthousiasme gewerkt aan deze video’s en deze secuur en out of the box weten te monteren.

Bezoek kloosterboer.com

Videomarketing werkt!

Videoproductie

Het familiebedrijf maakt altijd gebruik van snelle en duurzame producten. Om het laden en lossen van schepen vlotter te laten verlopen heeft Kloosterboer Vlissingen geïnvesteerd in een nieuwe kraan. Deze kraan biedt op veel gebieden voordelen voor een hoge arbeidsproductiviteit.

Enthousiast geraakt over de voordelen van (drone) videoproductie? Neem dan direct contact met ons op!

Wij hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe aanwinst van Kloosterboer duidelijk in beeld is gebracht. ZeeuwsOnline heeft met het gebruik van een professionele drone mooie beelden vanuit de hoogte vastgelegd om deze nieuwe kraan zo goed mogelijk in beeld te brengen. Deze video gebruikt Kloosterboer voor haar social media kanalen.