Volledig naar eigen wens in te richten door ons
Plugins voor aanvullende mogelijkheden eindeloos!
Bewerken via je computer, tablet of smartphone na oplevering
Ondersteuning van de Nederlandse taal
Altijd mogelijkheid tot ondersteuning vanuit ZeeuwsOnline.nl

WordPress-themes

Bepaal zelf aan de hand van WordPress-themes hoe je website eruit komt te zien. De weergave wordt ook automatisch aangepast aan een smartphone of tablet. ZeeuwsOnline.nl specialiseert zich in WordPress en kan je goed adviseren om de juiste template te kiezen bij de activiteiten die je uitoefent.

WordPress-plugins

Met WordPress-plugins is bijna alles mogelijk. Momenteel zijn er ruim 21.000 plugins beschikbaar voor je website. Voeg de plugins naar eigen wens toe. Zo kan je je website volledig naar eigen wens laten inrichten door ZeeuwsOnline.nl.

WordPress in het Nederlands

WordPress ondersteunt Nederlands en veel andere talen. Dit zorgt ervoor dat het systeem gemakkelijk te gebruiken is. Je stelt zelf in welke taal je gebruikt. Het bewerken van je eigen website is op deze manier ontzettend makkelijk.

WordPress en social media

De integratie van social media op je WordPress-website is geen probleem. Het koppelen en automatiseren van social media gaat bij WordPress eenvoudig. Bespreek de mogelijkheden met ZeeuwsOnline.nl van te voren en we adviseren je hierin.
Tevens kunnen we mee denken in een Social Media strategie. Informeer naar de mogelijkheden.

WordPress-support

ZeeuwsOnline.nl heeft een eigen supportdesk. Wanneer je een serviceovereenkomst met ons heeft kan je direct al je vragen stellen. Een groot voordeel is dat alles dan snel online is zodat je klanten altijd op de hoogte zijn. Informeer naar de mogelijkheden van een serviceovereenkomst.

WordPress cursus

Wil je graag je website goed kunnen beheren maar heb je nog geen kennis van WordPress? Geen enkel probleem! ZeeuwsOnline.nl geeft op aanvraag cursus speciaal bij u op het bedrijf. Zo weten we zeker dat het gaat lukken om je eigen website goed te beheren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem zeker even contact met ons op.

Wil je meer informatie over een eigen website?

Neem contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan bij ZeeuwsOnline.nl.