Meer omzet met je eigen webshop!

Kies voor het makkelijkste webshopsysteem ter wereld

Met een WooCommerce van WordPress bouwt ZeeuwsOnline.nl in een handomdraai jouw eigen webshop. Met behulp van thema’s en plugins richten we jouw webshop naar eigen wens in. Het CMS is zo makkelijk dat je daarna je eigen website volledig kan beheren!
Wil je nu één product of misschien wel duizend producten verkopen het kan allemaal incl. iDeal afrekensysteem.

WooCommerce, de sleutel tot succes!

ZeeuwsOnline.nl werkt al een aantal jaren met WooCommerce vanwege zijn functionaliteit en vermogen om het systeem aan te passen aan de wensen van onze klanten.
We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege eenvoudig beheer en dus gebruikersgemak.
Ook jij kan met een beetje uitleg zijn WordPress webshop zelf bijhouden waardoor hoge support kosten achterwege blijven.
Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar houden we van bij ZeeuwsOnline.nl.

Mogelijkheden in WooCommerce

WooCommerce maatwerk

Om een webshop uniek te maken is een op maat gemaakt ontwerp de juiste manier om je te onderscheiden. ZeeuwsOnline.nl maakt WooCommerce webshops op maat.

WooCommerce onderhoud

Wij dragen volledige technische zorg met onze WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo hou jij je focus op de omzet en blijft je shop veilig en snel.

WooCommerce verzending

Bij een webshop hoort verzending. Wij koppelen WooCommerce met PostNL, DHL, UPS en ook DPD. Zo komen de pakketten op de juiste tijd en plaats aan.

WooCommerce thema’s

Een thema is de ideale manier om voordelig en snel een webshop te starten. Wij installeren en richten thema’s professioneel in. Snel online is snel verkopen.

WooCommerce betaalsystemen

WooCommerce heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Creditcard. Wij zorgen dat iedereen kan afrekenen.

WooCommerce meertalig

Voor WooCommerce hebben wij een professionele vertaalmodule. We installeren en integreren deze voor eenvoudige verkoop in een ander land of een andere taal.

Wil je meer informatie over een eigen webshop?

Neem contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan bij ZeeuwsOnline.nl.