Gemeente Vlissingen

Klant: Gemeente Vlissingen

Diensten: Videoproductie

Bezoek website

Toeristische Visie 2030

De gemeenteraad van Vlissingen stelt eind 2020 de Toeristische visie van de gemeente Vlissingen 2030 vast. Voor die tijd mag iedereen reageren.

Normaal gesproken verloopt de inspraak via inspraaksessies op een centrale locatie. Daar kunnen inwoners en ondernemers bijeenkomen om het te hebben over deze Toeristische visie 2030. Echter door COVID-19 was dit helaas niet mogelijk.

Gemeente Vlissingen heeft ZeeuwsOnline gevraagd om deze Toeristische visie 2030 om te zetten in een video. Deze kon de Gemeente Vlissingen gebruiken om haar doelgroep te bereiken via haar eigen kanalen. Ook is citymarketing platform IN Vlissingen ingezet om meer bereik voor deze visie te creëren.

Specialisme

  • Concepting video
  • Scripting video
  • Videoproductie
  • Drone video

Videoproductie

ZeeuwsOnline heeft Gemeente Vlissingen volledig ontzorgt in de videoproductie over de Toeristische visie 2030. Op basis van de geschreven en aangeleverde visie hebben wij gezorgd voor een sterk script in combinatie met een strak draaiboek.

Om de doelgroep aan te spreken was het belangrijk om de inhoud van de Toeristische visie 2030 om te zetten in een videoproductie welke te begrijpen was voor een ieder.

Door spreektaal om te zetten in beelden hebben we de video vlot en begrijpelijk gemaakt.

Drone videobeelden

Om in een videoproductie en presentatie gebieden aan te duiden zoals het stationsgebied, Arsenaalplein, Scheldekwartier en Spuikomweg hebben wij besloten dit te verbeelden in de vorm van drone video’s.

Voor Gemeente Vlissingen hebben wij speciaal deze done videobeelden ontwikkeld op basis van het script en de verbeelding van de Toeristische visie 2030.

 

Wil je meer weten over drone video’s? Neem dan contact met ons op.

Videoscript

Voor Gemeente Vlissingen hebben wij het volledige videoscript verzorgd.
Wij hebben dit script volledig gebouwd rondom de Toeristische visie 2030.

Videoproductie

De volledige videoproductie van de Toeristische visie 2030 is in opdracht van Gemeente Vlissingen volledig verzorgd en ontzorgt door ZeeuwsOnline.
Van productie tot montage verzorgen wij alles in huis.

Social Media

Zodra de videoproductie van de Toeristische visie 2030 van de Gemeente Vlissingen afgerond was hebben wij ervoor gezorgd dat deze geschikt is gemaakt voor de publicatie op Social Media.

Drone video

Drone video’s maken de uitleg van een gebied en omgeving vaak sprekender in beelden dan in tekst. Met die reden is gekozen om presentatiebeeld te combineren met drone video’s over de omgeving.