Folieman.nl

Klant: Folieman.nl

Diensten: Website & marketing

Bezoek website

Specialist in raamfolie

Folieman is ruim 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van warmtewerende, zonwerende en veiligheids folies. Deze raamfolies monteren zij op zowel voertuigen als gebouwen, woningen, lichtstraten en serre’s.

Door het veranderende klimaat en groeiende vraag naar raamfolies wilde Folieman.nl een volledig nieuwe website die voldeed aan een nieuwe strategie, direct mobile ready en goed vindbaar is in Google.

ZeeuwsOnline heeft volledig voorzien in dit vraagstuk.

Functionaliteiten

  • Content Systeem
  • Responsive webdesign
  • Advies online strategie
  • Maandelijks onderhoud
  • Offertemodule
  • SEO geschikt

Website & Online identiteit

Het product raamfolie lijkt simpel maar veel mensen begrijpen niet direct wat dit zou kunnen betekenen voor het binnenklimaat van hun woning of bedrijfspand. Om dit helder en duidelijk uit te leggen heeft Folieman.nl gekozen voor een website van ZeeuwsOnline.

Naast een sterke uitstraling hebben wij ervoor gezorgd dat de website goed vindbaar zal zijn in zoekmachine Google.

Na de oplevering van de website van Folieman.nl kan deze volledig zelf onderhouden en beheerd worden. Zo zorgen ze er altijd zelf voor dat de website up-to-date is en verzorgen wij het technische onderhoud van de website.

Uitgebreide offertemodule

Dagelijks krijgt Folieman.nl diverse prijsaanvragen voor het beplakken van woningruiten, bedrijfspanden en het tinten van auto’s.

Om dit proces voor klant en het bedrijf te versimpelen hebben wij een speciaal offerteformulier ontwikkeld waarin in enkele stappen een offerte aangevraagd kan worden. Direct in contact met de klant in een paar stappen.

Ontwikkeling online identiteit

Voor Folieman.nl ontwikkelden wij hun nieuwe online identiteit op basis van de visuals en het concept van het nieuwe logo en cartoon wat ontwikkeld is voor het bedrijf.

Uitgebreide offertemodule

Dagelijks krijgt Folieman.nl diverse prijsaanvragen voor het beplakken van de folie op ramen. Om het voor zowel klant als bedrijf makkelijk te maken heeft ZeeuwsOnline een uitgebreide offerte keuzemodule ontwikkeld.

SEO & SEA geschikt

De website van Folieman.nl speciaal gebouwd dat deze snel te vinden is in Google.
De websites van ZeeuwsOnline zijn altijd SEO & SEO geschikt. Dit vergroot de vindbaarheid van de website in zoekmachines als Google.

Mobile ready

Ongeacht via welke device de website van Folieman.nl bezocht zal worden schaalt de website bij. Hiervoor hoeft niks extra’s ontwikkeld te worden.
Het onderhouden van de website door de eigenaren van Folieman.nl bespaard zo veel tijd .