Wervingsvideo

laten maken

De zoektocht naar nieuw personeel blijft een kostbare en tijdrovende klus. Een wervingsvideo maken kan ervoor zorgen dat geschikte kandidaten naar jou toe komen in plaats van andersom.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Productvideo

Wervingsvideo laten maken

door ZeeuwsOnline

Als wij een wervingsvideo maken dan zorgen wij dat de video opvalt, enthousiasmeert en motiveert tot het solliciteren. Daarnaast kan je de wervingsvideo hergebruiken voor als er weer een vacature vrij komt op die positie.

 

Wervingsvideo laten maken

Een wervingsvideo laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij jou langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die vertellen over hun baan of de functie die vrij komt. Of we kunnen dat interview gebruiken voor quotes waar we motiverende plakshots overheen monteren. Daarnaast kan je ook kiezen voor motion graphics waarbij wij een logo, eindscherm en titelbalkjes animeren en toevoegen aan de video.

 

Wervingsvideo prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een wervingsvideo laten maken kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem dan contact met ons op.

 

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten.

Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een wervingsvideo laten maken? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!